Wie is die tijger?

Gegrrrrroet,

 

Tiger Productions, visitekaartje, bel me!

Ik ben Marieke, een creatieve en super energieke productietijger! Je raadt dus al wel waar de naam Tiger Productions vandaan komt…

Vaak krijg ik als producer de vraag: “maar wat doe je eigenlijk als producer?” In het begin vond ik dat een bijzondere vraag, want je vraagt toch ook niet aan een cameraman wat hij doet? Zo kwam ik erachter dat een producer eerder een ‘luxe’ is. Veel mensen waar ik dit gesprek mee voer zuchten aan het einde van het gesprek: “Waar was jij al die tijd? Je klinkt als mijn reddende engel!”
Nu ben ik de moeilijkste niet en wil ik graag voor mensen hun reddende engel zijn, geen probleem.

Voor de zekerheid: als producer neem ik het werk uit handen van opdrachtgevers, klanten, filmmakers en andere creatievelingen zodat ze zich weer bezig kunnen houden met hetgeen dat zij het liefste doen; hun eigen werkzaamheden. Eigenlijk ontferm ik mij over alles van a-z van een productie en zorg ik ervoor dat alles volgens plan loopt. Met een Marieke-touch.

 

Let’s get personal!

Ik kan mij voorstellen dat je denkt: leuk, dat salespraatje. Maar nu weet ik nog niet wie je bent. Daarom even kort iets over mij:

Ik ben dus Marieke Smits, een vrij jonge en creatieve producer, ik heb een passie voor lekker eten (catering), hou van gezelligheid, (speciaal) bierliefhebber, woonachtig in Utrecht, Brabantse roots, gezelschapsdier, spontaan, eerlijk, ideeĆ«nmachine en professioneel pleisterplakker (ehbo’er).

Heb ik je een beetje nieuwsgierig kunnen maken? Je mag mij altijd bellen of mailen en dan gaan we gewoon een kop thee drinken. Bak ik de koekjes.