Wat kan ik betekenen voor je?

Het produceren & plannen van mediaproducties
Tv programma’s, online content, fictie, documentaire en overige evenementen., zowel in het binnen- en buitenland.
Denk aan het samenstellen van een crew, cast, het maken van een draaiplanning, locatie scouten, vergunningen, begrotingen make. Kortom: alles wat bij een productie komt kijken! Zelfs de post-productie

Samenstellen van een crew
Dit is toch wel een van de leukste dingen om te doen als producer. Een crew samenstellen die elkaar nog niet kent (of juist wel) en er dan voor zorgen dat het een perfect match is! Mensen die zowel qua karakter als qua ervaring bij elkaar passen en goed op elkaar kunnen inspelen. Hierdoor wordt de sfeer een stuk beter en is hoop ik dat ze vaker met elkaar gaan werken natuurlijk.

Locatie scouten
Ik ga graag op zoek naar dé perfecte locatie voor de productie. Ook heb ik een “locatiebijbel”, waarin alle locaties staan die ik tegenkom. Uiteraard heb ik ook contacten bij deze locaties en in sommige gevallen zelfs al prijsafspraken. Klinkt ideaal toch? Is het ook, trust me. 

Redactie / research
Natuurlijk begrijp ik dat je het enorm druk hebt met alle andere lopende zaken en dat je het fijn vindt dat een bespreking dezelfde middag nog uitgewerkt op je bureau ligt met de koffie/thee hoe jij ‘m graag drinkt. Onderzoek doen naar een bepaald verhaal? Wil je alle ins & outs weten van een onderwerp? Leuke tekstjes schrijven? Ik kan het allemaal regelen voor je.

“Disclaimer”: redactie/research is niet mijn core-business, maar vind ik wel ontzettend leuk om te doen!

Catering
Het is niet mijn core business maar tijdens een mediaproductie maak ik de allerlekkerste broodjes en verzorg ik de catering met alle liefde en plezier.

Wat maakt mij nou zo’n leuke producent om mee te werken?

  • Een van de dingen die mij uniek maken is dat ik ervoor kan zorgen dat iedereen zich speciaal, welkom en op zijn/haar gemak voelt. Ik ken mijn crew & cast door en door, hoe iedereen zijn koffie drinkt en haar broodje kaas graag zonder boter en met rucola heeft.
  • Ik hou van eerlijkheid, geen gedoe & poespas maar door eerlijk tegen elkaar kunnen zijn kom je veel verder in het leven.
  • Zoals ieder ander natuurlijk aangeeft in zijn salespitch: ik werk hard! Door mijn onuitputbare energie werk ik met een goed humeur en heel veel plezier prima veel te veel uren non-stop.
  • Get’s the job done. Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen die op een zo’n efficiënte en budgetvriendelijke manier opgelost kunnen worden. Het liefst nog binnen een kwartiertje zodat we weer verder kunnen met waar wij mee bezig waren.
  • Een mega netwerk! (Geen geintje…)
  • En: humor is altijd belangrijk.

Ik denk eigenlijk dat je het beste zelf erachter kunt komen of ik de producent ben waar jij graag mee werkt. Kun jij het aan om met mij een productie te draaien?